Turnaukset ja tapahtumat

TAPAHTUMAKALENTERI

TULEVIA TAPAHTUMIA

Minicon 2023

Ihanaa Minicon tulee taas heinäkuussa! Ohjelmasta voi kurkata ennakkotietoja osoitteesta https://www.lategame.fi/minicon2023/ . Tarjolla on mm. cosplay kilpailu, meido kahvila, myymälä jossa on ihanaa taidetta ja tavaraa pienyrittäjiltä, animekaraoke, tanssipelejä, työpajoja, meidojen drinksubaari, cosplay talkshow striimi ja paljon muuta Tarkemmat lukkoonlyödyt tiedot ja aikataulut ohjelmasta tulevat nettisivulle ja someihin tapahtumaa lähempänä. Toki Lategamelta läytyy myös paljon pelattavaa ja muuta mukavaa puuhaa Minicon ohjelman lisäksi. Pääsymaksu ranneke maksaa 2€, jotta Minicon on mahdollista järjestää myös tänä vuonna

Fantsun Tales of Middle-earth Prerelease! 16.06.2023

Fantasiapelit tarjoaa taas virallisen prelen uusinta settiä! Turnaus järjestetään Bar & Cafe Lategamessa, jossa tilaa on reilusti ja saatavilla syötävää ja juotavaa illan kuluessa. Kuten edellisissäkin prelluissa tapahtuu maksaminen ja prellukitin hakeminen myös tällä kertaa Fantasiapelien liikkeessä joka nykyään sijaitsee aivan Lategamee vastapäätä tien toisella puolella! (Puutarhakatu 8). Prellukitin saatuanne menkää ilmoittautumaan turnauksen tuomarille Lategameen jossa varsinainen turnaus pelataan. 🙂 Jokainen osallistuja saa prerelease-paketin, josta löytyy 6 boosteria sekä promokortti, joista rakennetaan vähintään 40 kortin pakka. Basic landeja voi lisätä vapaasti, ja niitä voi lainata paikan päältä. Pelataan 4 kierrosta, ja jokaisesta matsivoitosta saa boosterin - poolissa siis 2 boosteria/pelaaja. Löydät ilmoittautumisen klikkaamalla yllä olevaa kuvaa.

Finnish Premodern Nationals 2023

Magic the Gathering premodern nationals 10.6.2023. Lisää infoa löytyy kun klikkaat yllä olevaa kuvaa.

Shakkitiistait

Tiistaisin pelaillaa shakkia Lategamella klo 17:00 alkaen. Osallistujamäärää voi tiedustella Lategamen discordin shakki osiosta https://discord.gg/d4EFKxRE

Crafting Station

Crafting Station on Lategamella järjestettävä käsityöpaja, joka kokoontuu joka toinen torstai klo 17 eteenpäin. Tule mukaan tekemään käsitöitä vaihtuvilla teemoilla tai ota mukaan oma projektisi!

Crafting Station on kesäkuun ajan tauolla.

Tervetuloa!

Drawing Station

Drawing Station on vapaamuotoinen piirtelysessio Lategamella, joka kokoontuu joka toinen torstai klo 17 eteenpäin. Ota mukaan tabletti tai kynää + paperia ja liity seuraan!

Seuraavat Drawing Station kerrat järjestetään: 2.3, 16.3, 30.3, 13.4 ja 27.4

Tervetuloa mukaan!

Dungeons and Dragons

Tule pelaamaan Dungeons and Dragons pöytäroolipeliä rennossa ympäristössä Bar & Cafe Lategamelle. 🐉 Et tarvitse mukaan mitään tarvikkeita, kaiken tarpeellisen saat paikan päältä. 🧙‍♂️🧝‍♀️

Lisää infoa peleistä, aikatauluista ja ilmoittautumisesta löydät Tampereen Geek Societyn Discordista. Tervetuloa mukaan!

Super Smash Bros. Ultimate

Torstaisin pelataan Smashia 1v1 formaatilla! Varsinainen turnaus alkaa klo 19, mutta paikalle voi tulla pelailemaan jo klo 17 alkaen. (Weekly Smash on kesätauolla 22.6.-3.8.)

Osallistumismaksu on 5€. Turnauksen voittajalle tarjolla 10 tuntia peliaikaa Lategameen!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset SmashFinlandin Discordissa, jonne voit liittyä heidän omilta sivuilta.

Magic The Gathering

Magic The Gathering -korttipeliä pelataan Lategamella jopa useana päivänä viikossa!

Tarkista tulevat pelit ja tapahtumat sivustolta MTGSuomi.fi.

Digimon TCG

Digimon korttipeliä pelataan Lategamen tiloissa joka keskiviikko klo 17 alkaen!

Ota oma pakka matkaan ja tule mukaan pelaamaan.

Lisätietoja toiminnasta löydät Digimon TCG Suomi Discordista.

Lategame Webcast

Webcast striimataan joka toinen keskiviikko klo 17 Lategamen omalla Twitch -kanavalla.

Ota kanava seurantaan ja tule mukaan hengailemaan!

Menneet tapahtumat

sponsorit ja yhteistyökumppanit

CS:GO Wingman Hall of Fame