Meiltä löytyy monenmoista pelattavaa! Tässä pelilista meiltä löytyvistä peleistä.

Pelejä on paljon, ja valikoima saattaa hieman vaihdella, joten ihan kaikkia meidän pelejä ei edes löydy tältä listalta. Kysy rohkeasti someviestillä, puhelimitse tai sähköpostilla, niin koitamme toteuttaa pelitoiveesi. Voit myös tuoda oman pelin, tai asentaa steam kirjastostasi pelin koneellemme. Käyttäjätiliin sidottuja pelejä pelataan omalla käyttäjätilillä, joten joidenkin pelien kohdalla sinun on omistettava peli, jotta pääset pelaamaan sitä.

PC

CS:GO, Dota2, League of Legends, Heroes of the Storm, World of Warcraft (myös classic), PubG, Apex Legends, Dead by Daylight, Escape from Tarkov, Hearthstone, Overwatch, Path of Exile, Remnant from the ashes, Deep rock galactic, Rocket League, Fortnite, Borderlands 3, Valorant, Starcraft 2, Heroes 3, Fallout 2, Worms Armageddon, Civilisation 5, Pro pilkki ja monia muita vanhoja klassikoita ja uusia pelejä, joita asennellaan toivomusten ja turnausten tarpeiden mukaisesti.

Konsolit

Meiltä löytyy PlayStation 1, 2, 3 ja 4 konsolit, Nintendo Wii sekä Nintendo Classic. Meiltä löytyy myös alkuperäinen Xbox ja Xbox 360. Löydät näille monenlaista pelattavaa ja oman pelin voi myös tuoda mukana. Meillä saa pelata pleikkaria jopa terassilla. Monenmoista lisälaitetta on myös tarjolla. Löytyy Guitar hero kitarat, Buzz tietopelin ohjaimet ja muut herkut!

Custom Lategame Vintage Gaming System

Meille on lahjoitettu upeasti tuunattu pelimasiina jolla voi pelata vaikka mitä. Tässä lista: Doom, Doom2, Doom 64, Celeste, Hercules, A Short Hike, Cuphead, Sonic 3, Turok, Baba is You, Broforce, Bit.Tip Runner,Chex Quest, Flinthook, Freedom Planet, GTA Vice city, GTA San Andreas, Grim Fandango, Hyper Light Drifter, Killer 7, Mercenary Kings, The Messenger, Momodora, Nighogg, Nuclear Throne, Oddworld: Abe’s odyssee, Oniken, Owlboy, Psykonauts, Shovel Knight, Silent Hill 2, Sonic Adventure DX, Sonic Kart robo blast 2, spelunky, Star Wars episode 1 Racer, Star Wars Rogue squardron 3d, Super time force ultra, Undertale, Tower Fall Ascension, Westerado: Double barreled, Witchway, Wolfenstain 3D, Colin McRae Rally 2.0 ja monta muuta.

Lautapelit

A-E

Alias
Boss Monster (The dungeon building card game)
Boss Monster 2 (The next level)
Da Vincin haaste (korttipeli)
Cards against humanity
Catan
Catching Fire (Seeds of rebellion)
Chess
Citadels
Cluedo (korttipeli)
Codenames
Colorology
Escape the room (Arvoitus tähtitieteilijän kartanossa)
Exploding kittens

F-R

Focus (Uusi suuri tietopeli)
Fringo (Tiedät vastauksen, mutta mikä on kysymys?)
Harry Potter (Mysteriet på Hogwarts)
I know (Euroopassa)
Kuka on putkessa ?
Munchkin
Master of movies
Master of Television
Parisuhdepeli
Party haaste!
Piirrä ja arvaa
Pirates of the Caribbean, Kuolleen miehen kirstu
Red Beard’s walk the plank wooden puzzle

S-Ö

Scruples
Star Wars (Kapinaliiton tehtävä)
Trivial pursuit lapsille
Trivial Pursuit Globetrotter
Toledo
Trivial pursuit
Tsuro of the seas
Twister
Uglydoll Loonacy, the maniacal matching card game
Zombie Fluxx
7 Wonders

Meiltä löytyy myös Twister ja Beerpong 😄