Polttarit, synttärit, tykypäivät, lanit ja muut miitit ja bileet

Polttarit ja lanit kustantavat porukallenne ainoastaan pelihinnaston mukaisen maksun, mutta jos haluatte varata vaikkapa koko baarin yksityistilaisuutta varten, tilavuokra neuvotellaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä numeroon 050 3457 998 ja suunnitellaan teille mahtavat pippalot!

Teemme yhteistyötä lähialueen yritysten kanssa ja jos tahdot helpotusta polttarijärjestelyihin ja lisää aktiiviteetteja päivään, me voimme auttaa! Voimme varata teille pakohuoneen tai pöydän lähellä sijaitsevasta ravintolasta tai vaikkapa parturoinnin jos halutta hemmotella polttarisankaria partahuollolla. Soittelethan meille ajoissa niin saadaan järjestelyt tehtyä hyvissä ajoin. Alta löydät yhteistyökumppaneita joiden avulla kekkereistäsi tulee varmasti hauskat ja tekemistä riittää koko päivälle!

portaali

getaway room escape

Hauskana vaihtoehtona polttaripäivän aktiiviteetiksi voimme varata teille vaikkapa pakohuoneen tai virtuaalitodellisuusseikkailun kävelymatkan päästä Lategamelta.

palaverit ja kahvitukset

Palaverit ja muut kahvitukset

Meille voi tulla myös palaveeraamaan, opiskelemaan tai vaikkapa työskentelemään. Äänieristetty kabinettimme tarjoaa oikein hyvät puiteet rauhassa työskentelyyn, ja meiltä löytyy sekä suolaista että makeaa evästä kahvin seuraksi.

pelisynttärit

Pelisynttärit

Ovat hyvät synttärit kaikenikäisille!

Voit tilata meiltä 35€ toiveittesi mukaisen synttärikakun.

Lastensynttäripaketti 25€/lapsi sis. 3 tuntia peliaikaa, jäätelöä, sipsiä, keksiä, mehua ja karkkia.

turnaukset ja lanit

Turnaukset ja lanit

Jos tahdot järjestää porukallesi turnauksen tai lanit jostain tietystä pelistä, voitte asentaa haluamanne pelin koneillemme.