Tietoa meistä

Bar & Cafe Lategame on Tamperelainen pienyritys, jonka tavoitteena on tarjota jokaiselle pelaajalle ajanvietto-, hauskanpito- ja juhlimispaikka. Haluan että kaikki tuntevat olonsa tervetulleeksi meillä ja tahdomme ottaa huomioon kaikenlaiset pelaajat, tarkoitti se sitten videopelaajaa, roolipelaajaa tai vaikkapa lautapelaajaa. Pelaajat pääsevät kohtaamaan toisiaan Lategamessa, joko turnausten tai hauskanpidon merkeissä. On tärkeää tavata pelikavereita välillä myös “irlissä”. Haluamme myös että saat pelaamisen ohella nauttia kahvilan herkuista ja baarin kylmistä juomista. Toki meille voi tulla ihan vaan kakkukahville, itsetehdyt herkut maistuvat kyllä ilman pelejäkin.

Tiimimme

Teemme yhdessä parhaamme, jotta sinulla olisi mahdollisimman kivaa Lategamessa. Kaikilla henkilökuntaamme kuuluvilla on omanlaisensa pelitausta, johon kuuluu konsoli-, pc- ja roolipeliharrastamista sekä kaikenmaailman anime/internet hörhöilyä. Teemme töitä ennen kaikkea rakkaudesta lajiin, eli peleihin ja ravintola-alaan.

“Minua voi syyttää Bar & Cafe Lategamen olemassaolosta 🙂 Halusin yhdistää kaksi lempiasiaani, ravintola-alan ja pelit. Pelejä, herkkuja, olutta ja samanhenkistä seuraa, paljon muuta ei ihminen oikeastaam edes tarvitse.”

-Terveisin Anna

“Hejjaa oon Sanna, toimin vuoropäällikkönä ja baristana Lategamessa. Kahvihifistelyn lisäksi “harrastuksiin” kuuluu mm. Xboxilla kaikenmoisten pelien hakkaaminen.”

“Oon Gilnor ja vedän Lategames dota ja cs turnauksia. Oon larpannu kilpapelaajana viisitoista vuotta pääosin dotan parissa. Parasta on viinaryyppy ja inhouse pelailu.”

“Moi mä oon Juuso, mä pelaan ne pelit jotka ei kiinnosta muita. Kysykää multa sukellusvenesimulaattoreista.”

Honorable mentions 🙂

Meidän Legolas eli Eero löytyy nyt Sauronin tornista (tornihotellista) tarjoilemasta koktaileja.