Tietoa meistä

Bar & Cafe Lategame on Tamperelainen pienyritys, jonka tavoitteena on tarjota jokaiselle pelaajalle ajanvietto-, hauskanpito- ja juhlimispaikka. Haluamme, että kaikki tuntevat olonsa tervetulleeksi meillä ja tahdomme ottaa huomioon kaikenlaiset pelaajat, tarkoitti se sitten videopelaajaa, roolipelaajaa tai vaikkapa lautapelaajaa. Pelaajat pääsevät kohtaamaan toisiaan Lategamessa, joko turnausten tai hauskanpidon merkeissä. On tärkeää tavata pelikavereita välillä myös “irlissä”. Haluamme myös että saat pelaamisen ohella nauttia kahvilan herkuista ja baarin kylmistä juomista. Toki meille voi tulla ihan vaan kakkukahville, itsetehdyt herkut maistuvat kyllä ilman pelejäkin.

Tiimimme

aivuillc3b6e

Anna

Minua voi syyttää Bar & Cafe Lategamen olemassaolosta. 🙂 Halusin yhdistää kaksi lempiasiaani, ravintola-alan ja pelit. Pelejä, herkkuja, olutta ja samanhenkistä seuraa, paljon muuta ei ihminen oikeastaam edes tarvitse.

Nimeton-suunn.malli15-1-1024x1024

Ansku

Mortonki, tässä Ansku! Wanhan liiton ernu, joka kuluttaa aikansa kahvilatöiden lisäksi videopelejä ja D&D pelaten sekä maailmaa parantaen. Yhdessä haluan olla luomassa meille Tampereen parasta ja turvallista olohuonetta kaikille geek-mielisille ikään, sukupuoleen tai muuhun katsomatta. <3

Untitled design (2)

Juuso

Moi mä oon Juuso, mä pelaan ne pelit jotka ei kiinnosta muita. Kysykää multa sukellusvenesimulaattoreista.

kiia

Kiia

Moikku !  Täällä Kiia tai kiude. Cosplayta vuosien takaa. Valtavirrasta poikkeava muoti ja kahvien ihmemaa kinostelee. Mitäs muuta saisi olla?

katri-800x1024

Katri

Morjensta! Mä oon Katri, ja elementtinä kiinnostaa videopelit, konsolipelien ja konsolien kerääminen, oluet, niilo22, erinäiset alakulttuurihommat ja yleinen hörhöily. ps. tykitellään!